Καναπεδάκια με γαρίδες και πατέ κοπανιστής και κοκκινης πιπεριάς
Συστατικά:
- Ψωμί από καλαμπόκι για τα καναπεδάκια
- 20 γαρίδες καθαρισμένες (Νο 4)
- 100 γρ. κοπανιστή
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 100 γρ. μαγιονέζα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- φρέσκο βασιλικό
Οδηγίες:
1. Βράζουμε τις γαρίδες ελαφρά σε αλατισμένο νερό.
2. Ψήνουμε στο γκριλ ή σε φλόγα υγραερίου την κόκκινη πιπεριά και την καθαρίζουμε από φλούδα και σπόρους.
3. Χτυπάμε στο μπλέντερ την κοπανιστή, τη μαγιονέζα και την κόκκινη πιπεριά με το ελαιόλαδο.
4. Κόβουμε το ψωμί με μια φόρμα στο σχήμα που θέλουμε, απλώνουμε το μείγμα της κοπανιστής και μοιράζουμε τις γαρίδες από πάνω.
5. Γαρνίρουμε με το φρέσκο βασιλικό κομμένο πολύ λεπτά.